27 Ağustos 2009 Perşembe

Web tasarım fiyatları ve web tasarım hizmetleri!

Merhaba bilinnçli tüketici!

Size bilinçli tüketici diye hitab ediyorum çünkü bu blogu arama motorunda yaptığınız arrama sonucunda buldunuz ve harcamak üzere olduğunuz paranızın kıymetini bildiğiniz için bu satırları okuyorsunuz.

Türkiyede günde yaklaşık olarak 1400 kişi web tasarımı ve web sitesi yaptırma türevinde cümle öbekleri ile arama motorlarında arama yapıyorlar ve bunların ortalama olarak %65'i gibi büyük bir kısmı o hafta içerisinde yaptıkları aramalar sonucu bir firma ile anlaşıp web sitesi yaptırma maratonuna giriyorlar.

Ama çok az bir kısmı bu maratonu tamamlayabiliyor. Tamamlayanların bir kısmıda nefes darlığından yakınıyor. Çünkü türkiyede web tasarımı fiyatları ve web tasarım hizmetlerinin bir standardı yok bunun yanı sıra ihtiyaç sahibi müşteriler konu hakkında çok az şey biliyor. Böyle olunca firma istediği hizmeti istediği fiyata veriyor yada vermiyor ama müşteri bu durumda hakkını arayamıyor çünkü o hizmeti aldığını zannediyor.

Peki ne yapmalı diyecek olursanız siz ilk adımı attınız bile. Bu makaleyi okuduğunuza göre bu maratona katılmadan önce böyle bir arama yaparak bilinçli bir koşucu olduğunuzu ve maratonun mesafesini , nerelerde tempo arttırıp nerelerde düşüreceğinizi araştırmaya başladınız.

Türkiyede günde 1400 kişi web tasarım yada web sitesi kelime öbekleri ile arama yaparken siz web sitesi fiyatları yada türevi bir kelime öbeği ile bu sayfaya geldiniz. Ve burada diğer makalelerimde bir web sitesine neden ihtiyaç duyarsınız. Web sitesinin başlangıçtan yayın aşamasına kadar hangi süreçler işler ve size uygun olan web sitesinin özellikleri ve bu özelliklere sahip web sitesinin size maliyeti yaklaşık olarak ne olacak bu konularda bilgi sahibi olacaksınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder